HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.11.16. 01:50 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Faraoni sérülése biztatóan gyógyul. A csapat ifjú tehetsége már az őszi szezonban is legalább annyi lehetőséget kapott volna, mint Perpetuini, ha nem többet, hisz a védelem katasztrófális, de ezt egy komoly térdsérülés megakadályozta. A legfrissebb hírek szerint azonban a kezdeti diagnózis, miszerint az egész szezont ki kell hagynia Faraoninak, nem helytálló, és elképzelhető, hogy már januárban bevethető lesz a fiatal hátvéd.
  • A fiatalok a Primavera bajnokságban egy gólos győzelmet arattak a Salernitana felett.
  • Az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke, Giancarlo Abete elmondta újságírók kérdéseire, hogy a szövetség részéről senki sem beszélt Zaratevel, vagy az ügynökével arról, hogy az olasz válogatott mezét magára öltse. Mint köztudott, Zarate nagyon csalódott amiatt, hogy Maradona esélyt sem ad neki a bizonyításra a válogatottban, ezért felvetette, hogy szívesen lenne olasz válogatott.
  • Bár hosszú hónapok óta nem játszhatott meccset a Pandev, a válogatott találkozón most is betalált kétszer, hasonlóan az előző barátságos mérkőzéshez, ahol szintén két alkalommal volt eredményes. A csapat vezetőségének inkompetenciájánál csak a játékosok rossz formája lehet nagyobb.
  • Fájó hír, de Revernek, a Gremio játékosának érkezésére egyre csökken a remény. A Lazio 7 millió eurót adna érte, és a tárgyalások előremozdítása érdekében Igli Tare sportigazgató személyesen utazott a csapathoz, de a játékos ügynöke szerint védence ha eligazol, akkor az angol ligát fogja választani. Ezzel Miranda után egy másik komoly erősítést jelentő brazilról maradhat le a Lazio.
  • Delio Rossi, a Lazio volt edzője a Rai 3-nak beszélt terveiről, kilátásairól: "Ha nagyon szerettem volna, akkor már a nyáron munkába állok, de valami igazán érdekes project részese szeretnék lenni, szeretem a kihívásokat! 5 hónapja nem dolgozom egy csapatnál sem, de a labdarúgás változatlanul az első helyen áll az életemben."
  • Az Internazionale változatlanul nagyon szeretné megszerezni Kolarovot, lehetőleg már a télen. Mourinho mesternek már nyáron is az egyik első számú célpontja volt, hisz komoly erősítést jelentene az Inter baloldalán, és nem is mond le a szerb átigazolásának lehetőségéről. Kolarov ugyan többször is nyilatkozta, hogy jól érzi magát Rómában és nem akarja elhagyni az egyesületet, de szerződését ennek ellenére még nem hosszabbította meg. A milánói egylet a hírek szerint 15 millió eurót adna érte, valamint ezen felül nem elképzelhetetlen pár ember érkezése sem az Intertől: Biabiany és az ifjú szlovén középpályás, Krhin neve merült fel.
  • Miután az uruguayi válogatott 1-0-ra győzött Costa Ricán, így félig a VB-n érezhetik magukat az uruk, köztük Musleraval, hiszen ha otthon nem kapnak ki, akkor biztos résztvevői a világbajnokságnak. A Lazionak is nagy büszkeség, hogy olyan kapusa lehet, akik válogatottjával első számú hálóőrként világbajnoki résztvevő!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr331528027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása