HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2009.11.25. 20:01 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • A hétvégi Roma-Bari meccsen Totti mesterhármast szerzett, így az olasz bajnokságban már 187 góllal áll. Ez csupán eggyel marad el Giuseppe Signori Serie A-ban elért góljaitól, így valószínűleg hamar meg fogja előzni a Roma csapatkapitánya Beppe Signorit. A Lazio korábbi nagyszerű támadója, háromszoros gólkirálya erről így nyilatkozott: "Rendben, de én több derbit nyertem, mint ő. Sőt, visszamegyek kicsit játszani, növelem a góljaim számát! Persze csak viccelek, gratulálok neki, és az elsők között fogok neki gratulálni, ha meglövi a 188. gólját."
  • Bár felmerült, hogy a csapat szurkoló úgy fognak tiltakozni a Lazio rossz szereplése ellen, hogy nem jönnek el a Bologna elleni hazai mérkőzésre, de a Napoli elleni jó teljesítmény után a Curva Nord tifosói kijelentették, bár továbbra sem változott a véleményük a csapat vezetőségéről, de nem szeretnék a játékosokat büntetni egy ilyen jó teljesítmény után, ezért ők ott lesznek a stadionban, és kérnek minden szurkolót, kövesse a példájukat.
  • A Palermo elnöke Maurizio Zamparini a Tuttomercatoweb kérdéseire válaszolva elmondta, hogy nem igazak azok a pletykák, miszerint Ledesma a Palermo játékosa lenne januártól. "Igaz, felmerült olyan szóbeszéd, hogy Rossi mester a volt játékosát elhozná Rómából, de erre nem látok esélyt, jelenleg nincs rá szükségünk."
  • Zarate a Corriere Dello Sportnak nyilatkozva tagadta azt, hogy valaha is mondott volna olyat, az olasz válogatott mezét akarja viselni. "Folytatom a várakozást. Az olasz válogatott nagyon erős, de én a hazám válogatottját szeretném segíteni. Nem beszéltem Maradonával, de úgy gondolom szemmel tartja a pályafutásom, és ha jól teljesítek, megadja nekem a lehetőséget a bizonyításra."  
     

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr551552401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása