HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Elemzés: S.S. Lazio-Genoa 1-0

2009.12.13. 17:35 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Túlzás nélkül mondhatjuk: ünnep ez! Végre sikerült nyerni, 4 hosszú hónap után, ráadásul egy komolyabb játékerőt képviselő csapat ellen. Igaza lett Rocchinak, aki azt nyilatkozta, a Roma elleni játékot fogják nyújtani, de ezúttal nyernek is. Nagyszerű ezt leírni, a Lazio győztesen hagyta el a gyepet. Persze, nem szabad ezt túlértékelni, kezeljük a helyén, de ilyen sok viszontagság után az ember nem tud nem örülni. Nézzük hogy teljesítettek a győztesek:

 

Muslera: Nem volt sok munkája, nem dolgoztatták meg, de amikor kellett, megbízható volt és stabil.

 Siviglia: Szinte csak jót tudunk róla írni, pedig a veterán védő sem a megbízhatóságáról híres, mégis, biztos hogy Diakité vagy Cribari rosszabb lett volna nála. Alig akadt hibája.

Stendardo: Magabiztosan irányította a védelmet, sokat nyert vele a csapat hogy újra játszhat.

Radu: Az ő esetében csak azt írhatjuk, hogy a szokásos, remek, sallang nélküli védőmunka. Nem véletlen, hogy figyeli a Bayern München.

Lichtsteiner: Szokásához híven a középpályán is jól segítette a támadásokat, de a második félidőben már többet kellett visszazárnia.

Brocchi: Sajnos 18 perc után megsérült, így sokat nem lehet róla mondani. Helyette Del Nero jött be, aki nem okozott csalódást, több játékot érdemelne.

Firmani: A nagy visszatérő. Dabo sérülése miatt kezdett, és minden probléma ellenére is jól játszott, hasznos láncszem volt, remekül szűrt.

Kolarov: A meccs embere! Idénybeli első gólja rögtön 3 pontot ért, remekül támadott, hatékonyan védekezett, iskolajáték volt ez a javából.

Meghni: Ő töltötte be Matuzalem szerepét, és mint a többi beugró, ő sem okozott csalódást. Bár néha eltűnt, de jó volt látni a pályán.

Zarate: Szokás szerint minden megmozdulása veszélyt jelentett, nagyon gólt akart lőni. Sajnálatos, hogy sárga lapja miatt nem játszhat az Internazionale ellen.

Rocchi: Még mindig nem az igazi a formája, de küzdött és hajtott teljes szívből.

Brocchi sérülése miatt tényleg elmondhatjuk, hogy több olyan ember kapott szerepet, akik már rég nem, és ez meghozta az eredményt. Egyik beugró sem okozott csalódást. Firmani és Stendardo jóval nagyobb stabilitást adott a csapatnak, mint azt várni lehetett, ez történik, ha a vezetőség nem akarja megfojtani és megölni a csapatot, hanem az érdekeit nézik. Szóval, megtört a jég! Nagy boldogság ezt leírni, ez a győzelem pedig komoly erőt adhat az Internazionale ellen, akik szintén nincsenek nagy formában, remek lenne meglepetést okozni, akár csak 1 pontot elhozva is! Forza Lazio!

Szólj hozzá!

Címkék: videó meccs

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr891594591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása