HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Ballotta: "Berni meg fogja oldani!"

2010.02.25. 16:03 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A lalaziosiamonoi.it készített interjút a csapat korábbi nagy egyéniségével, aki kis túlzással csak "matuzsálemi" kora miatt vonult vissza, no meg azért, mert nem hosszabbított vele a klub szerződést. Ne feledjük, 6 évet játszott a Lazióban, ez idő alatt nyert 1 bajnokságot, 2 Olasz Kupát, 1 Olasz Szuperkupát, 1 KEK-et és 1 Európai Szuperkupát, szédületes címek. Mindezek mellett a legidősebb valaha pályára lépett játékos a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában. A beszélgetés apropója az volt, hogy Muslera lapok miatt hiányozni fog a Fiorentina ellen és Berni fog védeni helyette:

 

Mi a véleménye Berniről?

 

Megbízható, erős kapus, jól veszi le a beadásokat, de sokkal többet kéne játszania. Úgy volt, hogy a nyáron elviszi a Modena vagy a Salerno, de szerencsére ebből nem lett semmi.

Legutoljára 2007 májusában védett 2 meccsen, a Parma és a Siena ellen, nem szokott el a mérkőzésektől?

Lelkileg nagyon erős srác, meg fogja oldani.

Milyen az öltözőben?

Nyugodt és jókedvű, remek csapattárs volt.

Nem voltak problémáik egymással?

Csupán egészséges rivalizálás, ez természetes. Rossi annak idején úgy döntött, ő a tapasztalatot favorizálja, így én védtem.

Musleráról mi a véleménye?

Roppant tehetséges, sokra hivatott kapus, nehezen lendült bele, de mostanra remek lett.

Carizzo elképzelhető, hogy visszatér Spanyolországból...

Teljesen más karakter Muslera és Carizzo. Az argentín sokkal arrogánsabb, mindig sokat akar bizonyítani, Muslera jóval alázatosabb. Ő a megfelelő ember a kapuba!

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr201789873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása