HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Reja: "A kiesés fenyeget minket, szükségünk van a szurkolókra!"

2010.03.01. 22:20 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A Fiorentina elleni meccs után, ahogy azt megszokhattunk, válaszolt az újságíroknak a vezetőedző:

Miért állították ki?

Volt bennem nem kevés adrenalin. Felemeltem egy kicsit a hangom, hogy nem egyenlő módon kezelik a két csapatot. Talán túlzásba vittem egy kicsit.

 

Mi hiányzott?

Láttam a fiúkon hogy valami nem stimmel, fel kell ráznom őket. Harcoltunk ahogy tudtunk, de az utolsó pillanatban szerencséje volt a Fiorentinának. Ha nem sérül meg Siviglia és Brocchi, mindenképpen jött volna Zarate.

Megfelelően védte le a csapat Joveticet?

4 védőnk volt a meccsen, de 8 embernek is védekeznie kellett, ha támadott az ellenfél, nem itt voltak gondok.

Hogyan értékeli az elmúlt 3 meccset?

A Palermo egyértelműen jobb volt nálunk összességében, de 3 meccsen 4 pont a mi helyzetünkben nem olyan rossz eredmény. Várjuk mit hoz a jövő, de 1-2 győzelem nem lesz elég. Változatlanul mondom, hogy más hozzáállás kell és több munka.

Milyen fizikai állapotban van a csapat?

Ezzel nincs különösebb baj.

Mit gondol a szurkolók tiltakozásáról?

Nem értem, rám nem haragudhatnak, nem tudom mire vélni ezt a reakciót. A csapatnak most szeretetre és szolidaritásra van szüksége. Tiszteletem azoknak a szurkolóknak, akik kijöttek, még akkor is, ha fütyültek néha. Ez az a mentalitás, amire szükségünk van a szurkolóktól, a csapat fogja megszenvedni, ha ez elmarad.

Mennyire lesz nehéz dolga a Laziónak a Sampdoria ellen?

Mindkét csapat másért küzd, nagy meccs lesz. Nekik is, nekünk is nyerni kell, minden pontra szükségünk van!

Miért nem Matuzalem játszott Mauri helyén?

Matuzalem nem egy szervező játékos, hanem egy jó középpályás, Mauri azon a poszton jobb teljesítményre képes, de neki is idő kell.

Hitzlsperger játszott már jobban is...

Mindösszesen 10 napja edz velem, egy külföldinek különösen nehéz lehet az új közeget megszokni, de bele fog jönni.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr771801414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása