HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Rövid hírek

2010.03.30. 01:32 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

  • Az újból remek teljesítményt nyújtó Mauri a Milan elleni meccs után rögtön nyilatkozott: "Egymás szemébe néztünk pár hete és mindenki elmondta, ez így nem mehet tovább, hitet tettünk a változás mellett! Jó úton vagyunk, szeretnénk, ha legalább a szezon vége kicsit javítani az egész éves rossz teljesítményünkön. Nem tudom, hogy jogos volt-e a büntető, Kolarov azt mondta, simán csak ütköztek Flaminivel."
  • Az Il Corriero dello Sport híradása szerint a Real Madrid továbbra is szeretné nyáron megszerezni Kolarovot. Lotito többször is elmondta, 18 millió euró az ára, ennél akár 1 euróval kevesebbet ajánlókkal szóba sem áll. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az Inter már télen is meg akarta szerezni őt, és nyáron, mikor hosszabb idejük lesz tárgyalni, nyilván erőteljesebben is fognak támadni. Jelen állás szerint az őszt vagy a Real vagy az Inter játékosaként kezdheti Aleks.
  • "A szívem kék." - mondta Reja az ANSA újságírójának kérdésére. "Az énem egy része mindig nápolyi marad, mert nagyszerű időket éltem meg ott. Remélem, hasonlóan dolgozhatok a Lazio játékosaival is. Nem hiszek abban, hogy 5 szezont dolgozhatok Rómában, de 2 idényt mindenképpen szeretnék itt tölteni. A hétvégi meccs remek lesz, ebben biztos vagyok, két jó formában lévő csapat találkozik egymással. Nehéz pillantok vannak mögöttünk, de az elmúlt meccsek mutatják, ennek már vége!"
  • A lalaziosiamonoi.it-nek nyilatkozott Berni menedzsere, Davide Lippi. "A Fiorentina ellen nem volt könnyű pályára lépnie, mert igen hosszú ideig nem szerepelt tétmeccsen. Remélem, hogy még ebben a szezonban lesz alkalma bizonyítania a rátermettségét. Tárgyalni szeretnénk a vezetőséggel, nem akar elfeledett játékos lenni!"
  • A klub egyes szurkolói a vasárnap esti meccs folyamán végig rasszista szidalmakkal illették Seedorfot, így a liga 15 ezer euró büntetés megfizetésére kötelezte az egyesületet.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr721879794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása