HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Reja: "Minden hátralévő meccsünkön nyerni akarunk!"

2010.04.20. 01:56 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Reja, mint minden meccs után, most is rendelkezésére állt a sajtónak:

Fenntartja álláspontját, miszerint 10 meccsre kéne eltiltani Tottit?

Hogyne. Ha egy csapat nyer, azt is méltósággal kell viselni. Természetes, hogy ilyenkor könnyen elszabadulnak az indulatok, mert még megjegyzéseket is tett, Radu pedig nem bírt az idegeivel. Egyébként is voltak szurkolói összecsapások, miért kell őket továbbhergelni? Az ilyet nyíltan el kell ítélni.

Floccari volt a kijelölt végrehajtója a büntetőknek?


Igen, például Kolarov azért lőhette az Atalanta ellen a tizenegyest, mert Floccari átengedte neki. Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, mindenkivel megeshet, emberek vagyunk.

Mennyiben változott a csapat helyzete a vereséggel?

Meg kell tartani azt a hitet és mentalitást, ami kivezette a fiúkat a legmélyebb szakadékból. Küzdünk tovább.

Mennyire fognak hiányozni az eltiltottak a Genoa ellen?


Nyilvánvalóan nagyon, Ledesma pirosa különösen fájó.

Muslera hibázott a szabadrúgásnál?

Én nem mondanám. Az ő oldalán kapta a gólt, de hihetetlen erejű volt és nem tudhatta hogy szétnyílik sorfal.

Ki fogja helyettesíteni Kolarovot a Genoa ellen?


Del Nero, Ledesma helyén pedig Baronio fog játszani.

Beszélt Lichtsteinerel?

Érthetően fel volt tüzelve, de le kellett cserélnem, mert ha ő fenn marad, akkor hatalmas üres terület lett volna Zarate és Biava között.

De Rossi nem érdemelt volna pirosat?

Hagyjuk a Roma játékosait, nem nekem kell ezt megítélnem.

Összességében hogy értékeli a csapata teljesítményét?

Sokat készültünk a derbire, de nem volt szerencsénk, dicséretesen küzdöttek a játékosaim. Még semmi sem dőlt el, sorsdöntő csaták várnak ránk.

Nem lesz gond a fejekben?

Keddig szomorkodunk, aztán elfelejtünk mindent és csak az előttünk lévő mérkőzésekre összpontosítunk. Megpróbáljuk megnyerni az összes hátralévő meccsünket!
 

Szólj hozzá!

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr591936112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása