HTML

Minden, ami az S.S. Lazio

A Lazio történelme és jeles játékosai

Friss topikok

  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @walter77: Köszönöm, sajnos így van, fekete nap volt a tegnapi Rómában. Legyen már vége ennek a sz... (2010.05.03. 13:19) SZÉGYEN!
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Stendardo nekem is nagy kedvencem, és minden jel arra mutat, hogy Ledesma visszatér. ... (2010.02.13. 12:32) Edzéslátogatás: készül a csapat a Parma ellen
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Köszönöm, az én klubom örökre a Lazio, bár igen sok keserűséget okoz mostanában. Ú... (2010.02.08. 19:00) Elemzés: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @nagyon halott: Bocs, csak most vagyok megint gép előtt, remélem nem tettél a csapatra, ahogy azt ... (2010.02.07. 18:39) Beharangozó: S.S. Lazio-Catania
  • Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @maxizarate: Minden bizonnyal már hallottad mi történt, de azért persze válaszolok, Eguren nem fel... (2010.02.07. 13:58) Rövid hírek

Edzéslátogatás: készül a csapat a Livorno ellen

2010.05.06. 19:42 :: Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Magunk mögött hagyva a hétvégét és mindent ami az Inter meccsel kapcsolatos, most újra csak a csapatunkra kell figyelnünk. Egyértelműen a 3 pontért utazik a Lazio Livornóba, egyrészt hogy végképp bebiztosítsa bennmaradását, másrészt, mert a derbi után talán a Livorno legyőzése jelenti mindig a legszebb pillanatokat minden lazialének. Ez pedig könnyen teljesülhet vasárnap, hisz a Livorno már biztos kieső.

 

A ma délutáni edzés körülbelül 100 szurkoló előtt zajlott, akik végig bíztatták a gyakorló fiúkat. Lichtsteiner sérülése sajnos komolyabbnak tűnik, mint először gondolták, amíg a többiek kint gyakoroltak, ő végig a tornateremben dolgozott, hogy pályára léphet-e, azt csak szombaton fogjuk megtudni. Ha nem tud játszani, Scaloni fogja őt helyettesíteni.

 

Dias kapcsán is felmerült, hogy esetleg kihagyni kényszerül a livornói túrát, de ma már a többiekkel edzett, igaz, az egymás közötti játékban nem vett részt. Stendardo is nagyon szeretne már visszatérni, erre lesz is esélye vasárnap, egy speciális maszkban. Brocchi és - milyen meglepő - Cruz sérülés miatt szintén kihagyta az edzést, de valószínűleg az utazó keret tagjai lehetnek. Hosszú idő után Meghni is ott volt Formellóban, igaz, az edzésen még nem vett részt. A foglalkozáson nem vett részt Matuzalem, Del Nero, Dabo és Makinwa.

Érdemes megemlíteni, hogy az egymás elleni játékban Reja a szokásos 3-5-2 mellett egy 3-4-1-2-es szisztémát is próbálgatott. Az egyik csapat névsora, mely 3-5-2-ben játszott ez volt: Muslera, Diakitè, Stendardo, Radu; Scaloni, Firmani, Baronio, Mauri, Bonetto; Rocchi, Floccari.  Míg a 3-4-1-2-t próbáló csapaté ez: Berni, Faraoni, Siviglia, Biava; Manfredini, Ledesma, Hitzlsperger, Kolarov; Foggia, Zàrate; Inzaghi.

Aki biztosan kihagyja a Livorno elleni meccset, az Zarate, aki sárga lapjai miatt fog pihenni, így már csak az utolsó, Udinese elleni meccsen segítheti a csapatot ebben az idényben.

Szólj hozzá!

Címkék: kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://grandelazio.blog.hu/api/trackback/id/tr651979811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása